25 Produk Kos Rendah dengan Margin Untung Tinggi (dan tempat untuk membelinya!)
site

25 Produk Kos Rendah dengan Margin Untung Tinggi (dan tempat untuk membelinya!)

25 Produk Kos Rendah dengan Margin Untung Tinggi (dan tempat untuk membelinya!)

Berusaha keras untuk memikirkan produk yang anda mampu beli untuk kemudian dijual pada keuntungan?

Atau adakah anda pernah melihat beberapa produk ini diiklankan di Instagram dan tertanya-tanya di mana mereka mendapatkan produk tersebut (dan anda melihat peningkatan yang besar pada mereka)? Baiklah, bukan untuk menjadi penolak parti – tetapi kami menunjukkan kepada anda dengan tepat dari mana stokis mendapatkan produk mereka – dan anda juga boleh!

Bacaan Lagi:

Mulakan Perniagaan dalam Pemasaran Perniagaan Kecil

Apa yang Menjadikan Produk Yang Baik untuk Dijual Dalam Talian?

Apabila mempertimbangkan produk untuk dijual, pastikan anda mengira jumlah kos kepada anda sebagai perniagaan dan jumlah wang yang akan anda hasilkan untuk setiap produk yang anda jual.

Jika anda melihat penjual yang paling prolifik di platform seperti Ebay atau Instagram, mereka cenderung untuk berpegang pada satu rangkaian produk – dan melakukannya dengan baik daripada mempunyai rangkaian produk yang besar.

Kos yang perlu anda ambil kira termasuk:

  • Kos sebenar produk untuk dibeli
  • Kos penghantaran untuk mendapatkannya kepada anda
  • Kos Pembungkusan
  • Kos penghantaran kepada pelanggan anda (adakah anda menambah penghantaran atau termasuk penghantaran)
  • Sebarang insurans yang mungkin anda perlukan
  • Kos Pemasaran dan Promosi
  • Kos Insurans

Pilih Produk Trending yang Terlaris

Kami mempunyai senarai di bawah produk yang sedang laris terjual sekarang. Apa yang anda perlu lakukan ialah mencari pembekal borong (yang kami ada senaraikan) – dan lakukannya dengan lebih baik. Tawarkan harga yang lebih baik, dan perkhidmatan pelanggan yang lebih baik dan anda mempunyai perniagaan dalam talian yang sempurna!

Bagaimana Memasarkan Perniagaan Satu Produk?

Sediakan tapak web halaman pendaratan mudah pada sesuatu seperti Shopify (kami amat mengesyorkan Shopify) yang akan menelan kos kira-kira $29/bulan – dan kemudian mula mempromosikan produk di saluran sosial. Jika anda boleh merakam beberapa kandungan video yang mudah – cemerlang!

Jika Shopify berada di luar tahap harga anda – terdapat alternatif platform e-dagang yang lain – tetapi kesederhanaan, skalabiliti, fleksibiliti, dan tambahan untuk Shopify, pada masa anda menambahnya – ia tidak berguna pada platform e-dagang percuma.

Produk Kos Rendah dengan Margin Untung Tinggi

Di bawah ialah senarai 25 produk terhangat yang tidak memerlukan kos yang tinggi untuk dibeli – tetapi anda boleh menjual semula produk tersebut dengan harga markup sebanyak 300%! Itu cukup baik dan memberi anda permulaan yang lebih baik apabila ia datang untuk memulakan perniagaan kecil baharu. Yang terbaik – kami juga memberikan anda senarai pemborong!

Makanan tambahan telah popular selama bertahun-tahun, dan masih merupakan salah satu produk terlaris dengan margin keuntungan yang besar. Kami menyenaraikan makmal bereputasi yang akan meletakkan penjenamaan anda pada produk mereka – ia dipanggil pelabelan putih dan ia hanya akan menjadi lebih besar!

Suplemen label putih boleh termasuk serbuk protein, shake penurunan berat badan, bar protein, vitamin dan banyak lagi!

Mainan seks mempunyai nilai yang BESAR. Jadi, jika anda mampu mengimport produk dewasa dari China dan menjualnya semula – anda boleh membuat jumlah wang yang luar biasa. Perkara utama ialah dapat membeli produk dewasa secara pukal. Tetapi kami menunjukkan kepada anda tempat untuk mengimportnya dengan harga yang murah!

Barang kemas adalah spektrum yang besar. Terdapat banyak penjual barang kemas terbaik – tetapi kami tidak bercakap tentang perkara itu. Sebaliknya, barang kemas fesyen seperti anting-anting dan gelang persahabatan buatan tangan yang unik ialah apa yang dijual dalam talian.

Anda boleh mengharapkan untuk meletakkan sehingga 300% margin keuntungan pada setiap bahagian anda dengan baik!

Jika anda mempertimbangkan kerjaya dalam fesyen, anda mungkin tertanya-tanya di mana peruncit fesyen dalam talian mendapatkan pakaian mereka. Anda tidak boleh bertanya kepada mereka di kedai kegemaran anda, anda tahu! Anda bernasib baik kerana kami mempunyai senarai tempat, beberapa daripadanya berada di Australia dan beberapa di luar negara, tempat kedai fesyen sering mendapatkan pakaian mereka.

Panduan ini adalah untuk anda jika anda berminat untuk memulakan perniagaan pakaian dalam anda sendiri. Kami melihat semua sumber terbaik untuk memperoleh pakaian dalam borong untuk syarikat anda.

Adalah penting bagi perniagaan pakaian dalam kecil untuk menawarkan pelbagai pilihan yang akan memenuhi permintaan jenis badan yang berbeza. Penjual pakaian dalam borong ini tidak akan membakar dompet anda, jadi itu sepatutnya membantu!

Jika anda ingin membuka perniagaan fizikal atau kedai dalam talian untuk menjual semula kosmetik, pembekal borong ini hebat! Biasanya, kos kosmetik borong adalah 30% kurang daripada harga runcit yang dicadangkan penuh.

Berfikir tentang mencipta dan mengedarkan lilin sebagai perniagaan sampingan untuk menambah pendapatan anda? Hebat! Tetapi pertama, di manakah saya boleh mendapatkan bahan pembuatan lilin secara borong di Australia?

Membuat lilin tersuai yang cantik ialah peluang yang hebat untuk mencari rezeki yang mantap sambil melakukan perkara yang anda benar-benar gemar. Lilin buatan tangan mendapat permintaan tinggi, dan memulakan perniagaan membuat lilin anda sendiri ialah peluang berisiko rendah dan ganjaran tinggi.

Mendapatkan pembekal fabrik borong dalam talian atau berdekatan ialah langkah pertama dalam mewujudkan kedai kain atau barisan pakaian tempatan. Senarai pembekal fabrik borong ini akan memberikan anda maklumat yang anda perlukan, sama ada anda dari Australia, UK atau tempat lain di dunia.

Jika anda ingin melancarkan kedai dalam talian anda sendiri yang menjual kristal atau benda yang dikaitkan dengan kristal tetapi tidak mahu mengimport kristal anda dari China (walaupun jika anda melakukannya, kami mempunyai senarai kristal itu juga! ), kami menawarkan pilihan untuk anda. Semua vendor kristal borong yang kami sertakan telah menerima ulasan yang baik dan disusun mengikut negara asal. Kami telah melakukan semua kerja kasar untuk anda!

Bayangkan mengambil suplemen harian yang akan menjadikan kulit anda kelihatan muda dan sihat, tulang anda lebih kuat, kutikula anda lebih kuat, dan sendi anda tidak sakit. Semua ini adalah tuntutan yang dibuat oleh beberapa perniagaan yang memasarkan suplemen kolagen dalam bentuk serbuk, pil dan cecair.

Oleh itu, tidak hairanlah bahawa serbuk kolagen telah menjadi makanan tambahan yang digemari dalam sektor kesihatan dan kecantikan. Jadi, apakah yang menghalang anda daripada memulakan perniagaan kolagen anda sendiri?

Mencari pemborong pakaian kanak-kanak mungkin mencabar. Walau bagaimanapun, jika anda sedang mempertimbangkan untuk memulakan perniagaan kecil menjual pakaian kanak-kanak, maka ini adalah senarai untuk anda!

Anda mungkin mahu mulakan dengan membuat minyak pati anda sendiri supaya anda mempunyai sesuatu untuk dipanggil sendiri, bukan? Jadi, kami telah menyertakan senarai banyak pengedar minyak pati dari Australia dan negara lain di mana anda boleh mendapatkan minyak pati anda, meletakkan anda di jalan untuk melancarkan syarikat minyak pati anda sendiri.

Jika anda mempunyai gaya dan kreativiti, memulakan perniagaan percetakan t-shirt anda sendiri mungkin agak menguntungkan. Tetapi sebelum anda boleh meletakkan reka bentuk anda pada mereka, anda perlu mendapatkan t-shirt kosong berkualiti baik. Di situlah kami masuk. Kami telah menyusun senarai pemborong teratas kemeja-t kosong, di Australia dan di luar negara (pembekal yang akan menghantar ke Australia). Beritahu mereka bahawa kami menghantar anda!

Senarai ini adalah untuk anda jika anda mempertimbangkan untuk memulakan jenama fesyen anda sendiri dan ingin menumpukan pada pakaian mesra alam dan vegan. Fesyen yang dihasilkan secara perlahan, mampan dan beretika adalah kaedah yang hebat untuk melakukannya dan sangat dihargai oleh mereka yang mengambil berat tentang tempat dan cara pakaian mereka dibuat.

Hari ini, pakaian aktif ialah salah satu pilihan pakaian yang paling popular kerana ia datang dalam pelbagai jenis gaya dan sangat selesa! Jadi, kami telah mengumpulkan senarai kedai dalam talian teratas yang membolehkan anda menemui pilihan pakaian terluas, termasuk tarian, saiz tambah dan kedai luar negara.

Mencari produk untuk dibeli secara jualan dan dijual semula untuk mendapat keuntungan? Produk yang ideal hanyalah kit pemutihan gigi! Sama ada anda ingin menawarkan Kit Pemutihan Gigi sendiri sebagai syarikat permulaan atau menambahkannya pada portfolio barangan kecantikan atau kesihatan anda, kami menunjukkan kepada anda tempat kebanyakan syarikat mendapatkan Kit Pemutihan Gigi secara borong.

Bukan hanya kerana buluh adalah fabrik yang mampan untuk pakaian, buluh mempunyai banyak kelebihan lain yang luar biasa. Orang yang sedar dari segi ekologi, menikmati rasa licin, lapang, dan mengalami alahan kerap memilih pakaian yang diperbuat daripada buluh.

20. Lampu Suria

21. Pengisar Mudah Alih

22. Borong Mulberry Silk Scrunchies dan Sarung Bantal

Akan datang

23. Borong Bulu Mata Palsu dan Magnet

24. Borong Sarung Telefon

Terdapat peningkatan yang besar dalam Sarung Telefon – jadi berbaloi untuk membelinya secara pukal (kami telah menyenaraikan penjual pukal di China dan Australia) dan kemudian membuat perubahan unik anda sebelum menjualnya pada 400% daripada harga pembelian!

25. Borong Katil Binatang

Purata isi rumah Australia memiliki dua katil haiwan peliharaan dan menggantikannya sekurang-kurangnya sekali setahun! Itulah satu neraka daripada banyak katil haiwan peliharaan yang dijual! Jadi membelinya secara borong dan menjualnya boleh menjadi sangat menguntungkan! Di sinilah tempat untuk membeli katil haiwan peliharaan secara borong:

Kami akan menambah lebih banyak pembekal borong apabila kami mendapati mereka jadi tanda buku artikel ini untuk melihat kemas kini biasa.

Keluaran HK

Pengeluaran HK Hari Ini

Togel Online

Togel Singapura

Togel Sidney Hari Ini

Data SDY Hari Ini