Karat – Cara Membaiki Bot
site

Karat – Cara Membaiki Bot

Mengembara di sekitar sungai dan lautan di Rust boleh menjadi satu usaha yang sangat menyeronokkan. Pemain boleh memancing jerung, merompak timbunan sampah rawak, dan mendekati pelantar minyak yang boleh membawa maut.

Walau bagaimanapun, bot reput dengan cepat, dan anda boleh kehilangan bot berharga anda dalam masa kurang daripada 3 jam jika anda tidak membetulkannya dari semasa ke semasa.

Disyorkan Baca: Perkara yang Perlu Dilakukan pada Malam di Karat

Mereka juga menerima banyak kerosakan apabila ditembak, dan pemain boleh menenggelamkan anda dengan mudah jika anda tidak membetulkan bot dengan cepat.

Nasib baik, semua yang anda perlu lakukan untuk membaiki bot di Rust ialah memukulnya dengan tukul sambil mempunyai serpihan kayu dan logam dalam inventori anda.


Isi kandungan


Cara Membaiki Bot dalam Karat

Jadi, untuk membaiki bot di Rust, anda memerlukan tukul terlebih dahulu. Anda boleh membuat satu dengan cepat menggunakan 100 kayu dalam menu kerajinan.

Sekarang, anda perlu melengkapkan tukul dan memukul bot anda pembaikan ia. Setiap pukulan akan mengambil kira-kira 16 kayu dan 4 serpihan logam.

Ini berfungsi sama untuk semua jenis bot yang boleh anda gunakan untuk mengembara di laut. Malah kapal selam diperbaiki dengan cara yang sama.

Membaiki bot adalah perlu disebabkan oleh kerosakan yang tinggi yang dialaminya. Walau bagaimanapun, cara yang baik untuk membaiki bot di Rust adalah untuk mengelakkannya daripada mengalami kerosakan.

Cara yang baik untuk memastikan bot anda tidak mengalami kerosakan adalah dengan membina pangkalan pantai di mana anda boleh meletakkan bot anda.

Hanya bina asas di dalam air dan pastikan bot boleh masuk ke pangkalan. Selagi ia berada di dalam pangkalan, ia tidak akan mengalami pereputan.


Di mana untuk mendapatkan lebih banyak bot dalam karat

Jika bot anda rosak di Rust sebelum anda boleh membaikinya, anda sentiasa boleh mendapatkan bot baharu dari salah satu perkampungan nelayan.

Sebuah bot hanya berharga 125 sekerap di perkampungan nelayan. Tetapi, jika anda mahukannya secara percuma, anda boleh menemuinya di seluruh peta di sebelah badan air (lautan dan sungai), selain zon sejuk.

Pemain juga boleh membeli jenis bot yang lebih besar, RHIB, untuk 300 sekerap, dan kapal selam untuk 200 hingga 300 sekerap.


Itu sahaja yang anda perlu tahu tentang cara membaiki bot di Rust!

Ada sebarang input atau cadangan untuk panduan ini? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Totobet Hongkong

Nomor HK

Togel SGP

Live SGP

Result Sidney Hari Ini

Data Sidney